Bond Renovation and addition

Extension and Renovation for the Bond Family

An original home that had been built in the 1980's for a small family had been added on over intervening years with no modifications to a very small living area.

The existing living area was completely gutted and extended to create one large open plan space with links on three sides to wrap around outdoor living zones.  The sarked ceiling, sleek white and light grey colour scheme use and expand on the exisitng exposed truss features to create a functional, warm, and relaxing home in the modern farmhouse style.

The concrete tiled roof was extended and the building was clad in shiplap weatherboards.  Decking is sustainably sourced Vitex with a zincalume balustrade wall and wind screen.  A new entry welcomes visitors.  Future landscaping will complete the outdoor living zones and a second stage will address the homes aging bathroom and bedroom wing.

Why Choose Us?

Hawes made it easy to live onsite. Dean, Andrew and all the guys from Hawes were very professional.  They left the site clean and tidy at the end of every day.  They thought about noise, dust, weather etc and took steps to minimise the impact wherever possible.
Their communication and attention to detail was outstanding. They contributed lots of great ideas which we incorporated into the overall design.

Outstanding job - the whole team were excellent to deal with.

 

Colin Bond